Voor ieder huis is decoratie een aanwinst. Het maakt de boel gezellig, het brengt extra sfeer en vult simpelweg ruimte op een leuke manier op. Een goede keuze voor decoratie zijn glasschilderijen. Glasschilderijen vallen op en zijn bijzonder. Daarom is een glasschilderij een leuke aanwinst voor in huis. Het is weer eens wat anders dan posters of fotolijstjes. Doordat het van glas is gemaakt ziet het er automatisch chique uit. Het glas is namelijk zo gebrand dat er geen bubbeltjs in zitten en het dus volledig strak is. Ook wordt de kwaliteit van de afbeelding erg goed omdat het van glas is gemaakt.

Wat wordt er afgebeeld?

De keuze is reuze! Je kunt een glasschilderij kopen van iets wat bij jou als persoon past. Ben je fan van reizen? Dan past een glasschilderij van een wereldstad bij jou. Van Parijs tot Bangok; je reist de hele wereld rond. Je zou ook kunnen kiezen voor een natuurbeeld als je daar van houdt. Dat brengt rust in huis en haalt wat extra groen naar binnen. Als je fan bent van dieren, dan zijn er ook veel opties waarop dieren in hoge kwaliteit worden afgebeeld. Er zijn ook stillevens of sfeerbeelden waarvan je een glasschilderij kunt aanschaffen, en zelfs afbeeldingen van beroemdheden.

Wat is er bijzonder aan een glasschilderij?

Naast dat het zorgt voor wat afwisseling tussen schilderijen, posters en fotolijstjes, is een glasschilderij erg stijlvol. Het is strak afgewerkt. Ook weerkaatst het glas het licht op verschillende manieren, afhankelijk van hoe het licht in huis zich gedraagt. Bij zonlicht van de ochtendzon zal het glasschilderij weer een andere sfeer hebben dan aan het eind van de middag. Bij kunstmatig licht van de lampen in huis zal het glasschilderij ook weer anders tonen. Zo heb je met één kunstwerk eigenlijk verschillende kunstwerken in huis en valt er altijd weer iets nieuws te ontdekken.

 

 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.