De badkamer verbouwen brengt je veel plezier. Er zijn daarnaast ook wel enkele nadelen. Je kan namelijk zolang er geklust wordt geen gebruik maken van de douche of het bad. Dit is natuurlijk geen fijn vooruitzicht. Gelukkig zijn er echter wel mogelijkheden om te zorgen dat je toch gewoon een frisse douche kan nemen wanneer je middenin een verbouwing zit. De gemakkelijkste oplossing is natuurlijk een nood douchecabine huren of kopen. Er zijn daarnaast echter ook nog enkele andere opties. Die gaan we op deze plek dus even doornemen. Dit laat je de juiste keuze maken.

Hulp van bekenden inschakelen

Misschien wel de meest gekozen optie is het inschakelen van bekenden. Een douche nemen bij familie, vrienden of de buren is altijd een goede optie. Wanneer je een beetje rouleert tussen je adresjes voor de paar dagen dat je verbouwing duurt, dan is dat best voor elkaar te krijgen. Voor toiletgebruik huur je dan gewoon een mobiel toilet voor in de tuin. Op die manier zorg je dat alles toch nog in orde komt. Je kan dit gewoon vragen aan mensen waar je een goede band mee hebt. Je weet zeker dat je dan gewoon goed voor jezelf kan zorgen.

Douche nemen op de sportvereniging

Misschien heb je geen vrienden of familie in de buurt. Of is je band met de buren niet zo goed. Dan is het belangrijk om op zoek te gaan naar een andere goede optie. Dat kan dan het douchen bij een sportvereniging zijn. Sportscholen hebben vaak wel een douche. Dat geldt natuurlijk ook op de voetbalvereniging en bij zaalsporten in de grote sporthallen. Daardoor kan je dus na het sporten direct ook voor je verdere verzorging zorgen. Dit is natuurlijk een goed alternatief wanneer je geen andere opties hebt.

Openbare douchegelegenheden benutten

Er zijn tegenwoordig wat meer openbare douchegelegenheden in Nederland te vinden. Dit is komen overwaaien uit het buitenland. Dit is onder andere gedaan om dak- en thuislozen wat beter de mogelijkheid te bieden om zichzelf te verzorgen. Dat neemt niet weg dat je ook zelf er gebruik van kan maken. Dit is natuurlijk nog lang niet voor iedereen het geval, omdat deze gelegenheden nog niet overal te vinden zijn. Dat neemt niet weg dat het wel een voordeel kan zijn wanneer jij het wel bij jou in de buurt hebt. Dan is dit zeker ook een goede optie.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.