Ga je binnenkort verbouwen en wil je daarbij ook de vloer aanpakken? Het vervangen of renoveren van de vloer is vaak een behoorlijke klus, maak het jezelf gemakkelijk door gelijk heeft meest praktische type vloeren te kiezen. We hebben het hier over de gietvloer. Eenvoudig aan te brengen (door een vakman) en zit praktisch in het onderhoud.

 

Bron: gietvloerprijzen.nl

Kies voor gemak, kies voor een gietvloer

Als een gietvloer in huis haalt dan kies je voor gemaakt. Het aanbrengen duurt maar een dagje en daarna kan je er in alle rust van genieten. Je hoeft namelijk niet veel te doen om de ondergrond goed schoon te houden. Af en toe even stofzuigen en er een dweil overheen halen is al voldoende. Je hoeft dus niet veel werk uit te voeren om de gietvloer goed schoon te houden. Het is daarmee ook een uitstekende keuze voor in de badkamer of keuken, zodat je altijd een hygiënische ondergrond hebt.

Een gietvloer heeft meer voordelen

Dit zijn echter niet de enige voordelen van een gegoten vloer. Het grootste voordeel, en de reden waarom de meeste mensen kiezen voor een gietvloer, is de duurzaamheid. De levensduur van een gietvloer is veel langer dan die van een tegelvloer, laminaat of een eiken houten vloer bijvoorbeeld. Als de gietvloer goed wordt aangebracht en goed wordt onderhouden kan deze wel tientallen jaren lang meegaan waardoor je deze nooit hoeft te vervangen of te renoveren.

Gietvloer specialist uit Rotterdam

Dit artikel is geschreven door een gietvloer specialist uit Rotterdam. Een vakman die al jaren ervaring heeft het gebied van kunststof gietvloeren. Hier kan je niet alleen terecht om zelf een mooie vloer aan te laten brengen. Ook in het ontwerpproces kan deze vakman een bijdrage leveren. Het is belangrijk om van tevoren een lijst op te stellen met je wensen waar de nieuwe vloer aan moet voldoen en je kan ook een ontwerp aanleveren van de nieuwe vloer eruit moet komen te zien. De gietvloer Rotterdam specialist gaat vervolgens voor je aan de slag.

 

BRon: https://www.gietvloerrotterdam.nl/ 

Over de auteur

Avatar foto

Hi! Ik ben Harry, maar de meeste mensen noemen mij Handige Harry. Timmeren, schilderen en tegels leggen. Jij noemt het, ik kan het! Ik hou ervan om mensen te helpen en daarom ben ik deze website gestart. Met mijn praktische tips en tricks kun jij de beste klusser worden.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.