Wanneer uw hijskraan kapot is, is het soms lastig om dat ene juiste onderdeel te vinden. AVM Nederland zet zich in om zowel de veiligheid als de levensduur van uw apparatuur te verbeteren. Het maakt niet uit wie uw kraan heeft gemaakt. Zij kunnen u de reserveonderdelen leveren die u nodig heeft, nieuw of gebruikt. Wanneer u bij AVM Nederland koopt, kunt u verwachten dat u vervangende kraanonderdelen ontvangt die aan de originele normen van uw kraan voldoen of deze overtreffen. Ongeacht de naam op uw kraan of takel, werken met AVM Nederland is de beste manier om de levenscyclus van uw kranen veilig te verlengen en uw investeringsrendement in vervangende takelonderdelen van de hoogste kwaliteit te maximaliseren.

Tijd is geld, daarom hebben ze bij AVM Nederland +1500 producten op voorraad om een snelle levering te kunnen garanderen. Deze leveren ze niet alleen in Nederland, maar aan klanten van over de hele wereld. Ze zijn in staat om de bestellingen snel en vakkundig af te kunnen leveren bij elk gewenst adres. Het is het doel van AVM Nederland is om totale klanttevredenheid te bieden in de producten en diensten die we aanbieden.

Full service bedrijf

Naast de verkoop van hijskraan onderdelen zijn we gespecialiseerd in het reviseren van onderdelen van assen zoals het differentieel, tussenbak of eindaandrijving. Ook voor de revisie van een complete as kan men bij AVM Nederland terecht. Alle revisies vinden plaatst in de werkplaats. Op het vakgebied van kranen zijn ze dus een full service bedrijf. Door deze twee dienstverleningen te combineren zijn ze voor vele klanten de perfecte partner op het gebied van remmen en assen. Wanneer er iets kapot is, zijn ze in staat om veel problemen en mankementen snel op te lossen.

Wil jij hiernaast meer weten over de voordelen van een buitenkraan? Klik dan door en lees deze blog.

Over de auteur

Avatar foto

Hi! Ik ben Harry, maar de meeste mensen noemen mij Handige Harry. Timmeren, schilderen en tegels leggen. Jij noemt het, ik kan het! Ik hou ervan om mensen te helpen en daarom ben ik deze website gestart. Met mijn praktische tips en tricks kun jij de beste klusser worden.

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.