Jumboblokken zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Zo vormen ze uitstekende barrières in het verkeer om bepaalde situaties veiliger en overzichtelijker te maken. Plaats jumboblokken tussen een rijbaan en het fiets- of voetpad. De duidelijk zichtbare afscheiding zorgt er voor dat de verschillende verkeersdeelnemers keurig op hun eigen gedeelte blijven. Ook in gevaarlijke of onoverzichtelijke bochten is het goed om jumboblokken te plaatsen. Voertuigen remmen bij het zien van de blokken automatisch af. Om parkeerplaatsen overzichtelijk in te delen of aan te geven waar er beslist niet geparkeerd mag worden zijn jumboblokken onmisbaar. En bevinden parkeerplaatsen zich aan een waterrand of een schuine helling? Om te voorkomen dat een voertuig te ver doorrijdt met alle gevolgen van dien kunnen ze als stootblok gebruikt worden. Hiermee voorkom je onprettige situaties en zorg je voor een duidelijke infra.

Jumboblokken als pandbeveiliging

Jumboblokken zijn bij uitstek geschikt om als anti-ramkraak beveiliging in te zetten. Geplaatst voor een showroom of winkelpand wordt het opzettelijk inrijden hierdoor bemoeilijkt. Een jumboblok kan solidair worden geplaatst of meerdere aaneengeschakeld. Ook op een bedrijventerrein doen ze dienst als een duidelijke afscheiding. Zo kun je bijvoorbeeld de laad- en losplaats van de rest van het terrein afbakenen. Kortom, de mogelijkheden om jumboblokken te gebruiken zijn eindeloos.

Jumboblokken in verschillende afmetingen en kleuren

Onze robuuste en oerdegelijke jumboblokken zijn nagenoeg onverwoestbaar en onderhoudsarm. Ze zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen waardoor er bij ons altijd wel één is te vinden die bij jouw toepassingswensen past. En de prijs? Daar zul je over versteld staan. We bieden ze aan tegen een zeer scherpe prijs. Ook kun je kiezen uit diverse kleuren. Zo zijn er witte of gele jumboblokken leverbaar die ook in het donker goed zichtbaar zijn. Sowieso valt een jumboblok goed op door zijn typische vormgeving. De ovale vorm en de halfronde bovenkant is de reden dat ze ook wel varkensrug worden genoemd. Wil je meer weten over de vele toepassingen en mogelijkheden van jumboblokken of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan, onze betonspecialisten zitten voor je klaar. Binnen afzienbare tijd ontvang je een reactie. Een bestelling van jumboblokken wordt razendsnel geleverd op de door jouw gewenste locatie in heel Nederland en België.

Ben je zelf voor jouw eigen terrein ook op zoek naar jumboblokken? Bekijk de onze website. Daar kun je alle jumboblokken bekijken en vrijblijvend een offerte aanvragen wanneer je interesse hebt in deze betonnen wegafscheidingen die wij voor een scherpe prijs aanbieden.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.