Op het moment dat je plannen hebt om te gaan klussen of een nieuw bouwproject wilt starten dan kun je niet onder een Senco boormachine uit. Met een Senco boormachine boor je meer dan vijftig procent sneller dan als je dit met de hand doet. Dit is natuurlijk ideaal, want het scheelt je veel tijd en energie. De naam van de Senco boormachine is de Senco DuraSpin machine en wordt tevens beschreven als de Senco schroefmachine. Je kunt de Senco boormachine in vele verschillende uitvoeringen vinden met een draad of draadloos en tevens met verschillende motoren, afhankelijk van de toepassingen waarvoor je besluit om de boormachine in te zetten.

Een Senco boormachine met accu

Zelfs als je kiest voor een Senco boormachine met accu dan kun je deze instellen voor zware klussen en hoef je niet per se te kiezen voor een variant met draad die werkt op 220 V. De motor van de Senco boormachine met accu is zeer krachtig en geschikt voor iedere aannemer die veelzijdigheid eist van zijn materieel en elektronische gereedschap, ongeacht de werkzaamheden waarvoor het gebruikt wordt. Door het hoge draaimoment heb je genoeg kracht om te schroeven in cementgebonden vezelplaat, ondervloeren en hard hout. Daarentegen kun je ook kiezen voor de lage snelheid die je kunt toepassen voor het schroeven met een boorpunt in dik staal. Hiervoor heb je een speciaal opzetstuk nodig van 13-25 mm die je kunt mee bestellen met je boormachine.

De technische details van de Senco boormachines

De boormachines worden geleverd met verschillende motoren zoals bijvoorbeeld een 800 RPM, 1800 RPM of 2500 RPM. Er wordt gewerkt met twee 18v Li-ion batterijen. Je kunt de diepte instelling zeer nauwkeurig instellen. Je kunt zeer snel wisselen van verschillende bits en opzetstukken. De schroefsnelheid is variabel in te stellen en de riem haak kun je links of rechts bevestigen. Ook is de boormachine geschikt voor moeilijke hoeken die je gemakkelijk wilt kunnen bereiken. Je kunt bijvoorbeeld de boormachine met een 2500 RPM motor inzetten voor zware toepassingen zoals gipsplaat op hout of metal stud, constructiestaal vloerafwerkingen, hardschuim isolatie of een cementgebonden vezelplaat.

Wat voor producten biedt Senco nog meer aan

Naast boormachines biedt Senco nog een hele reeks aan productlijnen aan. Je kunt onder andere compressors terug in het assortiment vinden en de benodigde accessoires hiervoor. Ook vind je allerlei machines die worden aangedreven door elektriciteit, pneumatische, gas, slang loos, pneumatisch en accu’s. Zo is er altijd een geschikt product voor je te vinden binnen hun assortiment dat zich met name richt op professionals en industriële bedrijven. Ook kun je er bevestigingsmaterialen terugvinden die voldoen aan alle internationale normen en regels zodat je deze voor projecten wereldwijd gemakkelijk kunt gebruiken. Voor iedere klus vind je wel een geschikt product zoals boormachines, schroefmachines, verschillende soorten spijker- en nietmachines. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld brede kroon nietmachines, dozenhechters en speciale nietmachines voor lichte tot zware klussen. Tevens vind je stripspijkermachines, bradmachines, afwerkspijkermachines, betonnagelmachines en trommelspijkermachines terug in het assortiment. Bestel dit en meer soorten gereedschap op Spijkerspecialist.nl.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.