Houd uw erf in de gaten door een kwalitatief hoogstaande omheining aan te brengen! Met de juiste materialen bouw je zelf een stevige constructie op.

Vliegt er met regelmaat een voetbal over je gazon of weten kinderen en huisdieren van anderen niet waar de grens van jouw grondgebied ligt? Tijd om hier duidelijkheid in te scheppen!

Bewaak je erf én je privacy door een omheining te bouwen met behulp van stevige en betrouwbare materialen. Die vind je gelukkig volop bij Gadero! Maar hoe moet deze afscheiding er precies uit gaan zien? Welke materialen gebruik je en in welke vorm? Nou, dat bepaal je natuurlijk helemaal lekker zelf. Uiteraard kun je een heg aanleggen of andere struiken planten; ‘t is dan alleen de vraag of en hoe effectief deze aanpak zal zijn.

Oh ja; ga je niet druk maken over de uitstraling van je afscheiding. Natuurlijk kan het zijn dat mensen het ‘onvriendelijk’ en ‘ongastvrij’ vinden ogen. Maar wie een omheining bouwt, heeft daar meestal een goeie reden voor. Laat je daarom absoluut niet van de wijs brengen! Zorg er daarom, indien mogelijk, vooral voor dat je afscheiding er mooi uit komt te zien. Zo hebben je buren wat moois om naar te kijken en geniet jij van je privacy. Iedereen blij!

Maak een gerichte keuze wanneer je de onderdelen voor jouw afscheiding gaat selecteren. Er bestaan zelfs gehele geprefabriceerde constructies. Wil je de regie in eigen hand houden? Kies dan voor losse onderdelen die je zelf in elkaar zet. Laten we een aantal mogelijkheden bij langs gaan:

Tuinhekken en -deuren

Weet je nog dat we het hadden over een ‘onvriendelijke’ uitstraling van je omheining? Als een duidelijke toegangspoort er onderdeel van uitmaakt, is hier geen sprake meer van. Tenminste, als je er niet drie dikke hangsloten met bijbehorende ketting op loslaat. Enfin, een deur kan natuurlijk zowel open als dicht, zodat eenieder die er langsloopt niet het gevoel heeft dat hij of zij absoluut niet verder mag. Kies voor een poort van metaal of hout, wat maar het beste bij jouw voorkeuren en je tuin past. Laatstgenoemde is natuurlijk wel een prachtig natuurlijk materiaal, waarmee je een deur van de door jou gewenste grootte en breedte kunt samenstellen.

Beschoeiing

Wil je een slootwal om je vijver creëren of je tuin verhogen? Dan heb je de beschoeiing van Gadero nodig! Kies voor complete schotten of losse planken om ze zelf mee te construeren. Dankzij de profielen van de houten onderdelen, klik je ze eenvoudig in elkaar. Bovendien profiteer je zowel van de duurzaamheid als de schoonheid van hardhout!

Rondhout

Gebruik cilindervormige palen, zogeheten ‘rondhout’, om een prachtige natuurlijke omheining mee te creëren! Ze zijn voorzien van een scherpe punt, waarmee je ze gemakkelijk de grond in krijgt. Bekijk onze kastanje palen en stel zelf je duurzame en stoere omheining samen. Bij Gadero kun je persoonlijk de breedte van deze prachtige onderdelen bepalen!

Wil jij ook meer weten over de manier waarop jij zelf meer sfeer in jouw tuin creëren? Lees dan hier deze blog.

Over de auteur

Avatar foto

Hi! Ik ben Harry, maar de meeste mensen noemen mij Handige Harry. Timmeren, schilderen en tegels leggen. Jij noemt het, ik kan het! Ik hou ervan om mensen te helpen en daarom ben ik deze website gestart. Met mijn praktische tips en tricks kun jij de beste klusser worden.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.