Goede werkjassen maken elke werkdag tot een feestje

Met goede werkjassen zorg je ervoor dat je elke dag met plezier aan het werk gaat. Ze maken dat je een comfortabel kledingstuk draagt dat je goed warm houdt en beschermt tegen weer en wind. Een werkjas die precies voldoet aan jouw wensen, maakt dat je een stuk prettiger aan het werk bent en zo min mogelijk last hebt van weersinvloeden.

 

softshell jassen

 

Waarom werkjassen?

Misschien werk je tot nu toe altijd in je gewone jas, omdat je niet elke dag op locatie aan het werk bent of omdat je de werkjassen die je tegenkomt niet goed genoeg vindt voor jouw dagelijkse werkzaamheden. Een goede werkjas zorgt ervoor dat je altijd beschermd bent tegen weersinvloeden, dat je een comfortabel kledingstuk om je lijf hebt, dat je voldoende spullen bij je kunt dragen en indien gewenst zorgen werkjassen ook dat je goed zichtbaar bent voor anderen. Het zijn eigenlijk een must-have voor iedereen die regelmatig buiten op locatie aan het werk is.

 

Waaraan voldoen goede werkjassen?

Zo’n jas voldoet niet aan een standaard lijstje van eisen. Het gaat erom wat jij als gebruiker belangrijk vindt en dat kan variëren van persoon tot persoon. Daarom is er uitgebreide keus. Ga je een werkjas kopen, bedenk dan vooraf wat je allemaal belangrijk vindt. Koop jij een werkjas, omdat je het snel koud hebt of ben je meer het type dat altijd z’n handen vol heeft met gereedschappen en prullaria die eigenlijk beter in een jaszak zouden passen? Vind je eigenlijk dat werkjassen niet bijzonder nuttig zijn, maar wil je goed zichtbaar zijn? Of zoek je een model die dat alles combineert? De keuze is letterlijk reuze, dus ga goed voorbereid op pad bij het werkjas kopen.

 

Welke werkjassen bieden bescherming tegen wind en kou?

Ook op kille, gure dagen moet er buiten gewerkt worden. De meeste werkjassen bieden dan prima bescherming, maar zoek je net dat beetje extra’s, kies dan een softshell jas. En softshell jas is gemaakt van ademend materiaal dat geen wind en regen doorlaat. Bovendien valt het soepel om het lijf, waardoor het prima isoleert en toch voldoende ruimte geeft voor het werk. De ideale combinatie dus en erg geliefd.

Wil jij ook meer weten over goede werkbroeken? Lees dan hier deze blog.

Over de auteur

Avatar foto

Hi! Ik ben Harry, maar de meeste mensen noemen mij Handige Harry. Timmeren, schilderen en tegels leggen. Jij noemt het, ik kan het! Ik hou ervan om mensen te helpen en daarom ben ik deze website gestart. Met mijn praktische tips en tricks kun jij de beste klusser worden.

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.