Er zijn steeds meer bedrijven die gebruik maken van afzetlint dat bedrukt is met reclame of een waarschuwing. Ook bouwbedrijven maken er regelmatig gebruik van. Een plaats wordt dan afgezet met afzetlint zodat men weet dat het een gevaarlijke locatie is die vermeden moet worden. Maar hulpdiensten zoals de politie maken natuurlijk ook gebruik van afzetlint. Het is ook mogelijk om afzetlint te laten bedrukken met je eigen logo, tekst of websitenaam. We vertellen je graag wat meer. 

Afzetlint laten bedrukken

Naast het kopen van het normale waarschuwingslint is het ook mogelijk om afzetlint te laten bedrukken. Hiermee kan je zelf een waarschuwing of een aankondiging op het afzetlint laten drukken. Of je kan ervoor kiezen om wat extra reclame voor je bedrijf te maken door je logo op websitenaam erop te drukken. Wat je wensen ook zijn, een specialist in bedrukt afzetlint kan je hierbij helpen.

Meer toepassingen van afzetlint

Naast gebruik op de bouwplaats zijn er nog meer toepassingen waar afzetlint voor extra veiligheid kan zorgen. Meer dan eens wordt het dan ook ingezet als waarschuwing. Ook hulpdiensten maken hier regelmatig gebruik van. Bij het afzetten van een plaats delict of bij het afzetten van een plaats van ongeval bijvoorbeeld. Maar ook bedrijven beschikken vaker dan je denkt over afzetlint. Om een parkeerplaats af te zetten of bij evenementen bijvoorbeeld. Ook bouwbedrijven die wegwerkzaamheden uitvoeren maken er gebruik van.

Specialist in bedrukking 

Lijkt het je ook handig om te beschikken over bedrukt afzetlint om een bouwplaats of parkeerplaats af te zetten? Het maakt niet uit waar je het afzetlint voor wil gebruiken, je kan het eenvoudig bestellen en laten bedrukken op de website van bedruktafzetlint.nl. Zoals de naam al zegt is dit de specialist en bedrukking van afzetlint. Al vele klanten zijn naar tevredenheid geholpen.

Ben jij hiernaast op zoek naar tips voor de perfecte renovatie? Klik dan hier verder en lees deze blog.

Over de auteur

Avatar foto

Hi! Ik ben Harry, maar de meeste mensen noemen mij Handige Harry. Timmeren, schilderen en tegels leggen. Jij noemt het, ik kan het! Ik hou ervan om mensen te helpen en daarom ben ik deze website gestart. Met mijn praktische tips en tricks kun jij de beste klusser worden.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.