Betonlateien.nl heeft vele verschillende betonlateien op voorraad. Ze worden vooral gebruikt om de druk en spanning in gemetselde muren op te vangen en te verdelen. Het zijn grote betonnen balken die gemaakt zijn van sterk gewapend beton, sommige zijn voorzien van een waterhol. Je plaatst ze boven een nis, deur- of raamopening. Hiermee voorkom je scheurvorming in de muren of het stucwerk.

Betonlateien kopen

De betonlateien van Betonlateien.nl zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Beton is een erg sterk, duurzaam en weersbestendig materiaal, hierdoor kun je betonlateien zowel binnen als buiten gebruiken. Ook kunnen voorzien worden van een waterhol. Voor speciale afmetingen en uitvoeringen kan Betonlateien.nl ook maatwerk leveren. Verder zijn de betonlateien mooi afgewerkt waardoor ze best in zicht geplaatst kunnen worden. Je kunt ze dan ook eventueel verven om bijvoorbeeld een raam in de woning nog beter op te laten vallen.

Betonlateien plaatsen

Betonlateien zij niet heel eenvoudig te plaatsen. Het is verstandig om je goed in te lezen of hulp in te schakelen van een professional. Als eerst is het belangrijk dat je de juiste maat hebt. Hierbij moet rekening gehouden worden met een uitzettingscoëfficiënt. Meer informatie lees je hierover op de blog van Betonlateien.nl. Ook is het belangrijk om te bepalen of het een dragende muur of een scheidende muur is. Schakel hierbij ook een vakman in zodat hij de draagkracht van de muur kan bepalen en ook aan kan geven welke lateien het beste werken. Het is erg belangrijk om de juiste betonlateien te plaatsen, omdat het anders juist scheuren in de muur en het stucwerk kan opleveren. Als je een betonlatei hebt die voorzien is van een waterhol dan zorg je ervoor dat die gleuf aan de onderkant zit. Voor meer informatie over het plaatsen van betonlateien kun je kijken op Betonlateien.nl.

Offerte aanvragen

Je kunt op de website van Betonlateien.nl makkelijk een offerte aanvragen. Ze hebben standaard al betonlateien van 100, 120, 150, 175, 210 en 300 millimeter breed, maar je kunt ook kiezen voor maatwerk. Verder kun je ze bestellen met of zonder waterhollen. Vertel in je offerte wat je precies wilt en de medewerkers helpen je graag verder met een advies en scherpe prijs. Vaak heb je binnen een dag al antwoord.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.