of vrienden kunt verassen. Elk soort relatiegeschenk heeft wel iets waardoor het geschikt is om aan iemand te geven. De onderscheidende factor van een emmer met bedrukking is dat deze multifunctioneel is. Naast het feit dat emmers geschikt zijn om in en rond huis te gebruiken, kun je de emmer ook nog vullen met andere kleine relatiegeschenken. Zo heb je al gauw een origineel relatiegeschenk samengesteld waarmee je vrienden, kennissen of andere relaties kunt verassen.

Waarom een bedrukte emmer?

Zoals net al naar voren kwam zijn emmers multifunctioneel. Zo worden emmers veelvuldig gebruikt bij het werken in de tuin. Zo kun je met een emmer gemakkelijk grote hoeveelheden zand verplaatsen. Ook kun je emmers gebruiken om spullen in te bewaren. Wanneer je geen gereedschapskist hebt, dan is ’n emmer een geschikte vervanger. Werkt de ontvanger in de bouw dan weet je zeker dat de emmer van pas zal komen. In deze sector worden emmers namelijk veelvuldig gebruikt voor het gereedschappen óf materialen waarmee men dagelijks werkt. Door hen dus een originele emmer te geven weet je zeker dat deze ook daadwerkelijk gebruikt zal gaan worden.

Welke soort emmers zijn er?

Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende soorten emmers waar je een keuze uit kunt maken. De meest gebruikte emmers variëren qua inhoud tussen de 12 en 22 liter. Er is wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten emmers, namelijk “Luxe” of het “Zwaar model”. Deze emmers zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Verder kun je ook nog bij ons terecht voor emmers die gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Daarnaast zijn alle emmers voorzien van een stevig metalen handvat die zijn bevestigd aan twee stevige oren.

Plaats een originele afbeelding óf het logo van je bedrijf op de emmer

Naast de vele soorten emmers die wij verkopen kun je bij ons de emmer ook nog bedrukken met een originele afbeelding of tekst. Zo heb je als bedrijf zijnde de mogelijkheid om een emmer te ontwerpen die past bij de huisstijl. Bij sommige emmers zijn er meer bedrukkings- en kleurmogelijkheden dan  bij andere emmers. De minimale afname is 100 stuks met een levertijd van 10 dagen. Mocht je de emmers eerder nodig hebben, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen dan kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Over de auteur

Avatar foto

Hi! Ik ben Harry, maar de meeste mensen noemen mij Handige Harry. Timmeren, schilderen en tegels leggen. Jij noemt het, ik kan het! Ik hou ervan om mensen te helpen en daarom ben ik deze website gestart. Met mijn praktische tips en tricks kun jij de beste klusser worden.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.