Wanneer je een huis gaat bouwen heb je als toekomstig bewoner ontzettend veel keuzes te maken. De grootste keuze is misschien wel wat voor type woning het moet gaan worden? Kies je voor een Beaujolais type woning of toch voor het type Bordeaux? Elke type heeft wel iets, daarom kan het soms lastig zijn om een keuze te maken. In de blog worden verschillende woningtypes uitgelicht, zo heb je een beter idee van de verschillende type woningen.

Type Beaujolais

Dit type woning heeft veel ruimtelijke als praktische kenmerken, iets wat vaak lastig samengaat. Dit woningtype biedt veel flexibiliteit. Zo heb je ontzettend veel vrijheid om de woning naar eigen wens in te delen. Sinds dit type woning weinig schuine wanden kent heb je ontzettend veel ruimte die je kunt benutten, dit geld zowel voor de begane grond als de eerste verdieping.

Type Bordeaux

Wanneer je een woning met veel ruimte op de benedenverdieping zoekt, dan is het woningtype Bordeaux misschien iets voor jou. Wanneer je een slaapkamer óf kantoor op de begane grond wil, dan hoef je niet meer verder te kijken. Dit is allemaal geen probleem met een Bordeaux type woning. Daarnaast heb je ook bij deze woning ontzettend veel vrijheid om de indeling compleet naar eigen wens in te richten.

Type Languedoc

Moet je toekomstige woning over karakter en uitstraling beschikken? Kies dan voor een Languedoc type woning. Naast karakter en uitstraling beschikt dit type woning ook over ontzettend veel ruimte, zelfs op de bovenverdieping én zolder. 3 slaapkamers én een luxe badkamer is met dit type woning geen enkel probleem.

Type Roussilon

Zoek je een woning die zowel gedetailleerd als karakteristiek is? Kies dan voor het woningtype Roussilon. Dit type woning is niet alleen ontzettend mooi, maar ook nog eens zeer praktisch. Zo heb je ontzettend veel vrijheid om de woning naar wens in te delen. De voornaamste reden dat dit type woning ontzettend populair maakt zijn de technische details. Denk dan aan een zinken dakgoot of ingemetselde gootklossen. Kortom, een prachtig type woning.

Type Bergerac

Wanneer je houdt van een woning die anders is dan anderen, dan is een Bergerac type woning misschien iets voor jou! Dit type woning kenmerkt zich door de afgeschuinde kant aan de korte zijde van het dak. Qua opzet is de woning vrij eenvoudig. Je hebt namelijk ontzettend veel vrijheden om de woning naar eigen wens in te richten. Dus zoek je een woning die anders is dan anderen? Kies dan voor een Bergerac type woning.

Mocht je verder nog vragen hebben over het bouwen van een huis of de verschillende type woningen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Wil je hiernaast meer lezen over de mogelijkheden die je hebt als je over een kleine keuken beschikt? Lees dan hier deze blog.

Over de auteur

Avatar foto

Hi! Ik ben Harry, maar de meeste mensen noemen mij Handige Harry. Timmeren, schilderen en tegels leggen. Jij noemt het, ik kan het! Ik hou ervan om mensen te helpen en daarom ben ik deze website gestart. Met mijn praktische tips en tricks kun jij de beste klusser worden.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.