Heb jij besloten om een Quooker kraan te nemen in jouw keuken en ben jij daarmee ook helemaal in de wolken? Logisch! Echter is een belangrijk punt natuurlijk wel de quooker installatie, want kopen is een ding maar hem ook nog op de juiste manier installeren is een tweede. Je kunt er natuurlijk een installateur voor bellen die dit karweitje voor jou oplost maar een andere optie is om het zelf te doen. Het is namelijk veel makkelijker dan je denkt dus ook jij kan dit zelf doen wanneer gewenst. In dit artikel lees je alles over Quooker installatie.

Stappenplan voor Quooker installatie

Eerst moet je een gat boren als je nog geen kraan had. Had je voorheen een andere kraan dan is dit niet nodig en kun je dat gat gebruiken. Vervolgens zorg je ervoor dat je de kraan op het aanrecht monteert en daarna het reservoir op de waterleiding aan gaat sluiten. Als je dat gedaan hebt kun je ook de afvoer en het reservoir op elkaar aansluiten. Zodra het reservoir is aangesloten op zowel de afvoer als op de waterleiding dan kun je ook daadwerkelijk het reservoir aansluiten. Zo simpel is het dus om een Quooker installatie te verwezenlijken.

Je wilt nooit meer anders

Als je de Quooker installatie voltooid hebt kun je eindelijk gebruik gaan maken van jouw multifunctionele kraan. En geloof ons je wilt nooit meer anders. Het is gemakkelijker en sneller dan ooit om een kopje thee te zetten of de aardappelen te koken, niet meer ellenlang wachten tot het water in de pan gaat koken of een waterkoker gebruiken. Kan jij ook al niet wachten om je vrienden uit te nodigen voor een kop koffie of een diner om ze vol trots jouw zelf aangesloten Quooker te kunnen showen? Wacht niet langer en ga er lekker van genieten!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.