Op zoek naar een nieuwe vloer voor je woning maar twijfel je nog welke variant het meest geschikt is? Vergeet niet de gietvloer mee te nemen in je overwegingen. Dit type ondergrond is in de aanschaf wellicht relatief duur, op de lange termijn kan je er een hoop mee besparen. Niet alleen qua kosten maar ook qua onderhoud. Je haalt een duurzame vloer in huis die zeer praktisch in het onderhoud is. We leggen je graag uit wat de voordelen van een gietvloer zijn en welke variant op dit moment populair is.

Voordelen van een gietvloer

Een gietvloer in huis halen kan je op de lange termijn een hoop besparen. Vanwege de lange levensduur van een gegoten vloer hoef je de komende jaren niet meer een nieuwe vloer aan te schaffen of deze te laten renoveren. Ook hoef je weinig onderhoud uit te voeren, een gietvloer is een hele praktische ondergrond. Omdat de vloer zo gegoten wordt dat er geen naden en er randen ontstaan, is er ook minder kans op vuil en wordt het schoonmaken dus een stuk eenvoudiger. Daarom wordt er in moderne badkamers ook vaak een gietvloer gelegd, Dit type ondergrond is namelijk eenvoudig schoon te houden en daardoor een stuk hygiënischer voor sanitaire ruimtes. Bron: Epoxywinkel.nl

Waarom de betonlook variant populair is

Sommige mensen twijfelen nog tussen het aanbrengen van een gietvloer en een betonvloer. Met deze nieuwe combinatie variant is deze twijfel verleden tijd. Je kan gebruik maken van de praktische voordelen van een kunststof gietvloer en toch van de uitstraling genieten die je ook zou hebben met een industriële betonvloer. Dit staat voornamelijk goed in moderne woningen met een industrieel interieur. Bekijk de voorbeelden via de link in dit artikel.

Kom je er niet uit? Schakel een specialist in

Zie het toch niet helemaal zitten om zelf aan de slag te gaan met het gieten van een vloer? Er zijn voldoende specialisten die je kan inschakelen. Er komen zelfs steeds meer bedrijven bij die je kunnen helpen met het aanbrengen van een gietvloer, waardoor de gemiddelde prijs ook aan het dalen is. Wil je echt een gietvloer die eruitziet als een betonnen vloer? Neem dan een kijkje op de website van gietvloer betonlook.

Over de auteur

Avatar foto

Hi! Ik ben Harry, maar de meeste mensen noemen mij Handige Harry. Timmeren, schilderen en tegels leggen. Jij noemt het, ik kan het! Ik hou ervan om mensen te helpen en daarom ben ik deze website gestart. Met mijn praktische tips en tricks kun jij de beste klusser worden.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.