Jumboblokken vorm een perfecte barrière op bijvoorbeeld parkeerplaatsen, opritten, pleinen of winkelgebieden. Sommige hebben vast wel eens een ervaring gehad met jumboblokken door net iets te ver door te rijden in het parkeervlak en stuiten tegen een grote betonnen blok. Het is misschien even schrikken maar het is heel efficiënt. Het brengt normaal gesproken geen schade aan je auto omdat het laag op de grond ligt en doorgaans niet je bumper of andere onderdelen van je auto raakt. Het is onlangs de ligging haast niet mogelijk om er over heen te rijden om het kaarsrecht omhoog gaat. jumboblokken zijn dus ideaal voor het afbakenen van parkeerplaatsen of andere plekken waar veel verkeer mee bemoeit is. Heeft biedt veiligheid en structuur en maakt het overzichtelijk voor autobestuurders. Heb je bijvoorbeeld een eigen bedrijf en ontvang je door de dag heen veel mensen? Dan kunnen jumboblokken je helpen om chaos te voorkomen op je parkeerplaats.

Het is mogelijk om de jumboblokken in verschillende kleuren te kopen, bijvoorbeeld de kleuren van je  bedrijf of sportclub.

Waarvoor kan ik de jumboblokken gebruiken?

Jumboblokken bieden dus structuur en kan grote parkeerplaatsen overzichtelijker en veiliger maken. Maar de jumboblokken bieden ook veiligheid aan winkelpanden. Door het plaatsen van jumboblokken voor je winkel is er geen mogelijkheid dat er iemand ‘per ongeluk’ in je winkel rijdt.

De jumboblokken zijn erg zwaar en sterk en verplaatsen daardoor niet bij bijvoorbeeld harde windstoten. Het is kwalitatief goed beton en kan tegen een stootje. Het is er tevens voor gemaakt om auto’s tegen te houden en kan dit jaren vol houden.

Het plaatsen van de jumboblokken

Er zijn uiteraard bepaalde regels verbonden bij het plaatsen van jumboblokken. Het is van belang dat de ondergrond van de plek waar je de jumboblokken wilt plaatsen voldoende draagkracht biedt. Ook moet je er op letten als je jumboblokken dichtbij een weg plaatst dat dit in overleg gaat met de gemeente. Het is niet de bedoeling om zelf de infrastructuur aan te passen. Verder raden wij aan om jumboblokken een opvallende kleur te geven als ze vaak ook in het donker worden gebruikt. Dit is om de veiligheid van de autobestuurders te garanderen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.