Niet alleen bij een ongelukje is het inschakelen van een slotenmaker handig. Er zijn ook andere gevallen waarin u een slot wilt laten vervangen. Bijvoorbeeld na een verhuizing of een inbraak. Of wellicht heeft u verouderde sloten die niet meer aan de huidige veiligheidsnormen voldoen. Ook in deze gevallen kunt u de slotenmaker in Brussel bellen voor het vervangen van uw sloten. Uiteraard kunt u ook terecht voor advies.

Deskundige en snelle hulp

Een slotenmaker heeft verstand van zaken en kan bij alle problemen met sloten helpen. Hij zal kijken of het nodig is om het gehele slot te vervangen of dat er andere opties zijn. Als een slot nog gerepareerd kan worden dan heeft dit vaak de voorkeur. Indien het slot toch vervangen moet worden, dan zal er een nieuw, veilig slot worden geplaatst. De slotenmaker kan vaak al zeer snel ter plaatse zijn, soms zelfs binnen een half uur. Zo hoeft u gelukkig niet lang buiten te staan. Als u zichzelf heeft buitengesloten, dan kan in de meeste gevallen de deur zonder schade worden geopend.

 

Is uw slot aan vervanging toe?

Als u deurslot een paar jaar oud is, dan is het misschien verstandig om deze te laten vervangen. Het zou natuurlijk erg zonde zijn wanneer er bij u wordt ingebroken door een slecht werkend slot. Daarom bieden de slotenmakers ook aan om uw deurslot te laten vervangen. De sloten die worden gebruikt door de slotenmakers voldoen allemaal aan het SKG-keurmerk. Als uw sloten extra goed beveiligd zijn en ook inbraakwerend zijn, dan zullen inbrekers uw huis zeker niet als optie nemen om te beroven.

Sloten laten vervangen

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u uw huissleutel bent kwijtgeraakt terwijl u buiten bent en de deur op slot zit. Hiervoor is een spoedslotenservice bedacht die speciaal wordt gebruikt voor dit soort gevallen. Met deze service wordt u meteen in contact gebracht met een slotenmonteur. U vertelt uw huidige situatie en hij komt meteen naar u toe om het probleem op te lossen.

Over de auteur

Avatar foto

Hi! Ik ben Harry, maar de meeste mensen noemen mij Handige Harry. Timmeren, schilderen en tegels leggen. Jij noemt het, ik kan het! Ik hou ervan om mensen te helpen en daarom ben ik deze website gestart. Met mijn praktische tips en tricks kun jij de beste klusser worden.

Gerelateerde berichten

2 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.