Een goede ruimte moet aan een aantal eisen voldoen. Het liefst staat die op een locatie die makkelijk bereikbaar is, voldoet die aan alle veiligheidseisen en is de loods natuurlijk ruim genoeg. Een loods is nu eenmaal een grote open ruimte. Maar wist je dat je de beschikbare ruimte vrijwel kunt verdubbelen? Hieronder lees je meer over hoe je meer van je ruimte kunt maken met verdiepingsvloeren.

Wat is een verdiepingslvoer?

Voordat je jouw ruimte kunt verdubbelen, moet je wel weten wat een verdiepingslvoer is. De naam geeft het al enigszins weg. Het is een vloer, waarmee je een extra verdieping creëert in het pand. Hiermee krijg je ontzettend veel mogelijkheden en extra voordelen. Er wordt veel meer bruikbare ruimte gemaakt, voor dezelfde loods. Alle ruimte die je eerst niet kon gebruiken, om bijvoorbeeld spullen neer te zetten, is nu ineens beschikbaar. Dit is tevens efficiënt voor de kosten. De loods blijft dezelfde prijs, maar wordt veel beter bruikbaar. de kostprijs per meter, wordt vrijwel gehalveerd.

Een verdiepingsvloer voor ieder bedrijf

Verdiepingsvloeren zijn niet alleen geschikt voor het opstallen van spullen in een loods. Het is breed toepasbaar in een grote verscheidenheid aan branches. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van dit soort vloeren in de fitnessbranche en showrooms. Je kunt met een verdiepingsvloer twee keer zoveel laten zien in je showroom of twee keer zoveel sportende gasten ontvangen. Vooral wanneer zware en/of bewegende apparatuur is geplaatst, is specialistische kennis een vereiste. Er dient goed nagedacht te worden over de draaglast van de vloer.

Meer weten over specialistische vloeren? Neem dan een kijkje op deze website: https://www.twinfloor.nl/verdiepingsvloeren/

IJzersterk

Wat betreft de draaglast, zit je met verdiepingsvloeren waarschijnlijk wel goed. Deze vloeren kunnen namelijk ontzettend veel gewicht dragen. Dit komt doordat ze van metaal zijn gemaakt. De constructies worden op een manier opgebouwd waardoor de ideale verdeling van gewicht ontstaat. Zo kan de vloer optimaal gebruikt worden. De vloeren kunnen zelfs vanaf 250 tot 1500 kilo per vierkante meter aan. Je kunt dus gemakkelijk een grote hoeveelheid zware materialen kwijt.

Snel en gemakkelijk

Wil je niet dagenlang zelf bezig zijn met het monteren van de extra vloeren, zoals met veel stellages wel gebeurt? Of moet de extra ruimte al binnen enkele dagen volledig ingericht zijn? Geen zorgen. Dankzij de hulp van montagespecialisten is de gehele vloer binnen een mum van tijd opgezet. Afhankelijk van de gehele oppervlakte kan de vloer al klaar zijn binnen één dag.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.