Canon is een van de grootste producenten van printers. Veel mensen weten dat niet, maar je kunt ook Canon huismerk inkt kopen. De prijs is een belangrijk voordeel. Maar waarom zou je overstappen op canon huismerk inkt ? In dit artikel laat ik je zien dat de prijs niet het enige voordeel is.

Huismerk cartridges van canon zijn een goede keus

Als je een Canon printer hebt, is het logisch dat je ook Canon cartridge wilt kopen. Dit merk is namelijk ontwikkeld om perfect te werken met Canon printers. Daarnaast zijn de cartridges van een huismerk vaak voordeliger dan die van andere A merken. Bovendien zijn er veel verschillende soorten cartridges beschikbaar, zodat je altijd de juiste inkt voor jouw printer kunt vinden.

Wat is het verschil tussen een toner en cartridge van canon?

Een cartridge is een klein, hervulbaar plastic of metalen reservoir dat inkt bevat die door de printer wordt gebruikt. Toners zijn kleine, fijngemalen deeltjes van pigment of daaraan verwante stoffen die door elektrostatische aantrekking op het papier worden aangebracht en vastgehouden.

Canon gebruikt cartridges in hun inkjet printers en toners in hun laserprinters.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een huismerk canon inkt?

Als je overstapt op huismerk inkt van Canon, moet je erop letten dat je een cartridge koopt die geschikt is voor jouw printermodel. canon huismerk inkt is vaak goedkoper dan originele cartridges, maar het is belangrijk om te controleren of de canon cartridge compatibel is met jouw printer. Als je twijfelt, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van canon huismerk inkt leverancier

Hoe lang gaat een Canon cartridge mee?

De levensduur van een Canon cartridge is afhankelijk van hoeveel je print. Een standaard zwart-wit cartridge kan ongeveer 150 pagina’s afdrukken, terwijl een standaard kleurencartridge ongeveer 300 pagina’s kan afdrukken. Als je regelmatig grote afdrukken maakt, wordt de inktcartridge sneller leeg en moet je deze vaker vervangen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.