Bij je zoektocht naar een nieuwe stompe binnendeur wil jij dat je nieuwe aanwinst perfect past in de stijl van je woonkamer. Doordat deze deuren volledig binnen het kozijn vallen, creëer je een strakke uitstraling van je leefruimte.

Binnendeuren vergelijken

Hoewel je met een stompe binnendeur weet dat deze binnen het kozijn gaat vallen, moeten er wel eerst keuzes worden gemaakt, voordat je een stompe binnendeur gaat kopen. Meet eerst het kozijn nauwkeurig op om de juiste maat van de binnendeur te bepalen. Daarna maak je een keuze uit:

  • beslag en deurkruk
  • scharnieren
  • maatwerk deur of standaard deur
  • draairichting van de deur
  • merk

Zelfs de kleinste accessoires kunnen de uitstraling van jouw nieuwe aanwinst een extra dimensie geven en zo jouw leefruimte bijzonder maken. Maak gebruik van de veelzijdigheid van stompe binnendeuren en verdiep je in de opties.

Stijlen stompe binnendeuren

Bij het kopen van een stompe binnendeur kun je de stijl van je inrichting hierin laten terugkomen. Zo kun je binnendeuren kopen die klassiek zijn, maar je hebt ook moderne varianten. Voor een industriële inrichting is de keuze voor een steellook deur een keuze die de stoere uitstraling van je woonkamer zal vergroten.

Merken binnendeuren

Zoals bij alle vormen van interieur heb je ook bij stompe binnendeuren de keuze uit meerdere merken. Allen hebben ze hun eigen stijl en prijsklasse. Laat jouw budget het uitgangspunt vormen voor de keuze van je deur en kijk dan welke merken in aanmerking komen. Je hebt de keuze uit onder meer de volgende merken:

  • Svedex
  • Cando
  • Moodplus
  • Skantrae

Stompe binnendeuren met glas

Een binnendeur sluit je woonkamer af van andere ruimtes. Wil je toch voldoende lichtinval en een fraaie uitstraling? Kijk dan eens of een stompe binnendeur met glas een optie is. Tegenwoordig is er zelf bij glaspanelen in binnendeuren een ruime keuze. Kies welk type glas jou het meest aanspreekt om je deur mee te verfraaien. Hierbij kun je denken aan:

blank facet glas

blank glas

satijn facet glas

satijn glas

glas in lood

rook glas

Goed voorwerk maakt jouw zoektocht naar de perfecte binnendeur een stuk eenvoudiger. Nu je dit hebt gedaan, rest jou niets anders dan je stompe binnendeur te kopen en uit te kijken naar het moment waarop de deur aan jou geleverd wordt.

Bron: In2klussen.nl

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.